El Monbus CB Igualada s’imposa a l’Es Castell (77-73) en un final dramàtic i surt de la zona de descens

Al final del primer quart, els igualadins dominaven per 1 punt de diferència i al descans van ampliar la distància a 11 (42 a 33). A la represa, els jugadors de l’Igualada van seguir amb la mateixa línia i al final del 3r període anaven 10 punts amunt. Ara bé, a l’últim quart els menorquins van començar a escurçar la diferència i al final del temps reglamentari el marcador era d’empat a 63. Al temps extra, el partit va seguir sent dramàtic, tot i que al final els igualadins es van acabar imposant amb el 77 a 73 final.

El proper partit del Monbus Club Bàsquet Igualada serà el 15 d’abril a la pista del Martinenc.