El Monbus CB Igualada s’imposa a l’Olivar i es manté al capdamunt de la classificació

El Monbus Club Bàsquet Igualada es va imposar a l’Olivar de Saragossa per 11 punts de diferència (80 a 69) i segueix al capdamunt de la classificació empatat amb el Quart.

L’enfrontament va ser molt anivellat a la primera part, amb marcadors que es mantenien molt ajustats. Al final del primer període, els igualadins guanyaven per 4 punts de diferència i al descans el resultat era de 40 a 37, (3 punts a favor de l’Igualada). A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va començar a ampliar la distància i va arribar a l’últim quart amb un avantatge de 15 punts. Eren els millors moments dels igualadins que tenien l’enfrontament molt ben encaminat. Tot i així, l’Olivar va anar retallant distàncies el que va fer que el final del partit fos més emocionant. Malgrat tot, els jugadors de l’Igualada van saber aguantar el resultat i es van imposar pel 80 a 69 final.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista de l’Esparreguera.