El Monbus CB Igualada s’imposa clarament a l’Alpicat i ja és segon a la Lliga EBA

El Monbus Club Bàsquet Igualada va guanyar ahir l’Alpicat per 33 punts de diferència (88 a 55) i s’ha col·locat 2n a la classificació de la Lliga EBA.

El partit va començar amb imprecisions per part dels dos equips, malgrat que al final del primer quart l’Igualada guanyava de 7. Al segon període, l’equip de la capital de l’Anoia va estar més encertat i es va col·locar 18 amunt quan faltaven 3 minuts per arribar al descans. Els lleidatans van retallar distàncies i es va arribar a la mitja part amb un avantatge favorable a l’Igualada per 13 punts de diferència (42 a 29). A la segona part, l’Igualada va estar molt concentrat en defensa i al final del tercer quart es va situar 26 punts per davant. L’últim període va ser un tràmit i els igualadins van agafar més distància i van acabar guanyant pel 88 a 55 final, 33 punts de diferència.

El proper partit del Monbus Club Bàsquet Igualada serà el , a les Comes contra l’Olivar de Saragossa.