El Monbus CB Igualada torna a guanyar el Valls i es classifica per a la ‘final four’ de la Lliga Catalana EBA

El Monbus Club Bàsquet Igualada va guanyar el Valls per 9 punts de diferència (77 a 68) i s’ha classificat per a la final four de la Lliga Catalana EBA.

El conjunt igualadí portava una renda de 5 punts del partit d’anada, però tot i així no va voler especular amb el resultat. Des de bon començament va sortir a aconseguir la victòria, tot i que no va ser gens fàcil. Al final del primer període, l’Igualada dominava per 3 punts i va arribar al descans amb una diferència favorable també de 3 punts (37 a 34). A la represa, calia enllestir la feina, malgrat que el marcador es va mantenir amb diferències mínimes a favor dels igualadins. Al final del 3r període, l’equip de la capital de l’Anoia tornava a anar per davant novament de 3 punts. Ara bé, als últims minuts del darrer quart va tenir un gran encert en atac i va acabar imposant-se pel 77 a 68 final.

La final four de la lliga catalana es disputarà el 2 i 3 de febrer, tot i que fins al gener no s’acabaran de conèixer la resta d’equips que hi prendran part. De tota manera, demà el Monbus Club Bàsquet Igualada tornarà a disputar una nova jornada de la Lliga EBA. Serà a les Comes contra el Club Bàsquet Tarragona en un partit que començarà a les 17.45h.