El Monbus CB Igualada treu l’orgull i assoleix una gran remuntada al tram final (61-68) a la pista d’El Olivar

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista d’El Olivar de Saragossa per 7 punts de diferència (61 a 68) en un partit on van creure-hi fins al final.

L’enfrontament va ser intens per part dels dos equips. Al descans, els igualadins perdien per 4 punts de diferència (34 a 30). A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va anar retallant distàncies i al final del tercer quart perdien per només 3 punts. A l’últim període, els jugadors de l’Igualada intentaven escurçar el desavantatge, però no se’n sortien. Ara bé, als últims minuts els jugadors van estar pletòrics en atac i defensa. Amb un joc brillant, van iniciar la remuntada i al final es van acabar imposant amb el 61 a 68 definitiu, 7 punts de diferència. Amb aquest triomf, els igualadins són 12ns a la classificació de la Lliga EBA.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Esparreguera.