El Monbus CBI s’imposa al CB Quart i ja és segon a la classificació de la Lliga EBA

El Monbus Club Bàsquet Igualada va derrotar el Club Bàsquet Quart per 7 punts de diferència (76 a 69) i ja és 2n a la classificació de la Lliga EBA, amb el basket-average a favor.

El conjunt igualadí va dominar el partit des de bon començament. Tot i així, els gironins va oferir resistència i van arribar al final del primer període amb un avantatge de només 2 punts. Al segon quart, l’Igualada va ampliar la distància i es va arribar a situar 12 punts amunt. Això sí, el Quart va posar-se ferm en defensa i a la mitja part el resultat era favorable a l’Igualada per 5 punts (37 a 32). De tota manera, a la represa l’equip igualadí es va mostrar molt concentrat i va tornar a agafar un gran avantatge de més de 10 punts. A l’últim període l’Igualada va fer un gran partit i va arribar a guanyar de 14 punts que al final es reduirien a 7 (76-69). A banda de la victòria, els igualadins han aconseguir el basket-average particular amb el Club Bàsquet Quart.

Dissabte el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista de l’Olivar de Saragossa.