RÀDIO Destacats

El Monbus Igualada no falla i guanya a la pista del Noia (2-4) la setmana abans de la CERS

El Monbus Igualada es va imposar a la pista del Noia per 2 a 4 en un partit en què sempre va anar per davant en el marcador. A la primera part l’Igualada es va avançar amb dos gols de Ton Baliu i Sergi Pla als primers minuts. El Noia va escurçar distàncies però Met Molas va tornar a marcar i va col·locar el resultat amb 1 a 3 quan faltaven pocs segons per al descans. A la represa, Met Molas va tornar a perforar la porteria contraria, encara que el Noia també ho va fer i va situar el 2 a 4 al marcador. Al final, els dos equips van tenir ocasions de gol però el resultat ja no es va moure més. El proper partit de l’Igualada serà contra l’Sporting de Portugal en la semifinal de la Copa de la CERS.