RÀDIO Destacats

El Monbus Igualada perd a la pròrroga contra l’Sporting de Portugal (2-3) i queda eliminat de la CERS

El Monbus Igualada ha quedat eliminat de la Copa de la CERS en perdre a la semifinal contra l’Sporting de Portugal per 2 a 3. L’equip portuguès es va avançar amb un gol al tram final de la primera part però Ton Baliu va empatar un minut després. Amb tot, l’alegria va durar molt poc perquè l’Sporting es va tornar a avançar de seguida. A la represa, el conjunt visitant va sortir a adormir el partit però tot i així Met Molas va aconseguir el 2 a 2 a pocs minuts del final. A la pròrroga, l’Sporting vaaconseguir el gol de la victòria que els donava el pas a la gran final i que jugarà demà a 2/4 de 9 del vespre contra el Reus Deportiu.