El Monbus Igualada perd a les semifinals de la Lliga Catalana contra el Barça (2-1) però demostra que es troba a punt per l’OK Lliga

El Monbus Igualada va quedar eliminat a les semifinals de la Lliga Catalana d’Hoquei Patins en perdre contra el Barça per 2 gols a 1. Els jugadors arlequinats van donar la cara durant tota l’estona i es van avançar a la primera part. Dani López va inaugurar el marcador als 11 minuts de la primera part. De tota manera, el Barça no es va donar per vençut i va capgirar el marcador abans del descans. A la represa, el partit va tornar a ser molt anivellat i el conjunt blaugrana va aguantar el 2 a 1 que ja no es va moure més. El Campió de la Lliga Catalana va ser el Vendrell, que va derrotar el Barça a la final, després d’una tanda de faltes directes.