RÀDIO Igualada Capital(repetició)

El Monbus Igualada perd el primer partit de lliga

El Monbus Igualada va perdre a Calafell per 3 gols a 2 en el primer partit de lliga. Els de Cesc Monclús van començar molt bé i al minut 7 ja guanyaven 0 a 2. Una gran individualitat de Sergi Pla i un gol de Ton Baliu amb assistència de Dani López van servir per distanciar els arlequinats. Però al final de la primera part, una defensa zonal del Calafell va complicar el partit a l’Igualada i va servir perquè el conjunt del Penedès aconseguís empatar. A la segona part, els tarragonins van aconseguir el tercer gol en un rebot després d’una aturada d’Elagi Deitg en un penal. Ton Baliu va veure dues targetes blaves i va deixar el seu equip en inferioritat, ben entrada la segona meitat. Dissabte vinent el Monbus Igualada rebrà la visita del Vilafranca a les Comes.