El Montserrat empata a 4 contra La Granada, gràcies a marcar dos gols en temps afegit

El Montserrat va empatar a 4 contra La Granada, gràcies a què va marcar dos gols en temps afegit.

El conjunt igualadí perdia a la mitja part per 1 a 2, tot i que ho feia amb un bon futbol que convidava a l’optimisme. Tot i així, l’equip de l’Alt Penedès va marcar l’1 a 3, un marcador que semblava difícil de neutralitzar. Quan faltaven 10 minuts per acabar, el partit es va convertir amb un festival golejador. Yeray el-Arass va fer el 2 a 3, malgrat que al cap de 5 minuts, La Granada va fer el 2 a 4. Ara bé, en temps afegit, els igualadins van fer un final de partit brillant i Oussama Qamboua i David Martínez van marcar dos gols que van deixar el resultat amb el 4 a 4 definitiu.

Aquest diumenge el Montserrat visitarà el camp de la Pobla de Claramunt en un partit que començarà a les 16.30h.