El Montserrat fa un bon partit però acaba caient al camp del Ribes

El Montserrat va perdre al camp del Ribes per 2 a 0 en un partit que es va decidir als últims minuts.

El conjunt igualadí va fer un gran partit, tot i que no va tenir sort davant de porteria. Al davant hi tenia un rival de la zona alta que va demostrar el seu talent, sobretot en les jugades a pilota aturada. El Ribes va marcar l’1 a 0 als 20 minuts, un resultat que es mantindria fins al descans. A la segona meitat, els jugadors del Montserrat van buscar el gol que els donés l’empat però quan faltaven 3 minuts per acabar, l’equip del Garraf va aconseguir el 2 a 0, resultat que ja seria definitiu. Ara el Montserrat és 10è a la classificació de Tercera Catalana.

Aquest diumenge el Montserrat rebrà a les Comes la visita del Piera en un partit que començarà a les 17h.