RÀDIO IN Esports

El Montserrat perd a les Comes contra un gran Moja

El Montserrat va perdre a les Comes contra el Moja per 2 a 4, tot i haver lluitat fins al final.

El conjunt igualadí va encaixar el 0 a 1 quan faltava poc per arribar al descans. Fins aleshores l’equip s’havia plantat a l’àrea contrària en diverses ocasions, això sí, sense èxit. A la represa, el Moja va sorprendre els igualadins i en pocs minuts el resultat es va transformar en un aparatós 0 a 4. Tot i així, el conjunt de la capital de l’Anoia no es va desesperar i al tram final Mohammed Youhari  i Josep Tomàs van marcar dos gols que van deixar el resultat amb 2 a 4. Als darrers instants, els igualadins van disposar de més ocasions, però el marcador ja no es va moure més.

Aquest diumenge el Montserrat visitarà el camp del Riudebitlles en un partit que començarà a les 12 del migdia.