icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El nou Centre de Dia Montserrat entrarà en funcionament el proper 4 de gener

El nou centre, que estarà gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) i que s’ubica a l’antiga escola bressol La Ginesta, ofereix quaranta places públiques, concertades amb el departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, i nou places privades. Aquest nou espai disposa de 730 m2 construïts i d’un ampli jardí de 2000 m2, amb aparells per fer gimnàstica i zona de passeig. A més, els usuaris podran escollir horaris flexibles i disposaran de servei de transport i de menjador.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, destacava que amb aquest nou centre de dia, la ciutat guanya unes noves instal·lacions per la gent gran “de primera divisió”. Castells remarca, a més, la necessitat de dotar-se d’equipaments per la gent gran ja que cada cop la població d’Igualada està més envellida. De moment, el nou Centre de Dia Montserrat ofereix 49 places que, segons l’alcalde d’Igualada, esperen poder ampliar arribant algun acord amb la Generalitat.

Aquest passat dissabte es va dur a terme una jornada de portes obertes per a mostrar a la ciutadania el nou Centre de Dia Montserrat. Les persones interessades a sol·licitar més informació o conèixer les condicions d’accés, poden contactar amb els professionals del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) al telèfon 93 804 16 16.

tornar_radioIgualada