icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Parc Agrari de la Conca d’Òdena crea el primer lot de Nadal de productes produïts íntegrament al territori

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que, aquestes festes de Nadal, les empreses, institucions i particulars del territori puguin regalar lots de Nadal de productes cent per cent locals, artesans i de qualitat. Amb l’eslògan “Per Nadal, alimenta la teva terra!” es busca, d’una banda, promoure la producció local i sostenible d’aliments per tenir un territori viu i cuidat i, de l’altra, oferir a la ciutadania productes saludables i de proximitat.

Els lots de Nadal que s’ofereixen des del Parc Agrari de la Conca d’Òdena es presenten en dos formats: el Lot Terra, de 26 euros, i el Lot Llavor, de 30 euros. També s’ofereix la possibilitat de crear lots a mida (Lot Mosaic) escollint els productes que es prefereixin. Per a més informació i comandes tots els interessats es poden adreçar al correu productors@parcagrarico.cat o consultar el web www.parcagrarico.cat.

D’altra banda, cal destacar que l’Associació de Productors de la Conca d’Òdena i el Parc Agrari organitzen aquest diumenge, a Carme, la 5a Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, coincidint amb la Festa Major d’hivern del municipi. La Mostra, que es farà de 10 del matí a dues del migdia, a la plaça de l’Església de Carme, reunirà una quinzena de productors del territori i presentarà un programa d’activitats gratuïtes per a tota la família.

tornar_radioIgualada