icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Parc Central acull aquest dissabte la jornada d’agraïment a l’esforç durant la COVID-19 que recollirà fons per la Covid persistent

La jornada anomenada “Gràcies” pretén ser un reconeixement als professionals de la salut i al conjunt de la ciutadania que va haver de fer front a la Covid-19. Des de la organització, Cristina Casas, ha explicat que l’agraïment no només serà per als professionals de la salut.

La jornada començarà a les 9 del matí amb una caminada urbana solidària, que sortirà del CAP Anoia i recorrerà diferents punts emblemàtics de l’atenció a les persones com la Residència Pare Vilaseca, els Bombers o l’Hospital Universitari d’Igualada. La caminada, d’uns 6 quilòmetres de llargada, és oberta a tothom, gratuïta i no requereix inscripció prèvia.

A partir de les 10 del matí començaran les activitats al Parc Central.

A la una del migdia hi haurà l’acte institucional i es donarà pas a la Taula Rodona “Les persones invisibles i indispensables”. A la tarda hi haurà també activitats infantils, l’actuació d’una txaranga i diversos concerts. A més, durant tot el dia, hi haurà servei de restauració amb diferents foodtrucks. La jornada s’allargarà fins les 8 del vespre.

A més, l’acte servirà també per sensibilitzar i recaptar fons per a la investigació de la Covid Persistent, una malaltia que afecta milers de persones a Catalunya i que la recerca es troba encara en una fase molt embrionària.

Cal apuntar que aquesta emissora, Ràdio Igualada, oferirà un programa especial des del Parc Central, demà a partir de les 12 del migdia.

tornar_radioIgualada