icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El pavelló de les Comes, escenari de la Supercopa d’Espanya, el primer gran esdeveniment d’hoquei patins de la temporada

L’Ajuntament d’Igualada ha presentat la Supercopa d’Espanya d’Hoquei Patins que es disputa aquest cap de setmana a les Comes.

El torneig començarà dissabte amb les semifinals.  A les 18 h es jugarà el partit entre el Deportivo Liceo i el Reus Deportiu i culminarà amb l’Igualada Rigat – Barça que començarà a les 20.30 h. Els guanyadors s’enfrontaran a la gran final prevista per a diumenge a les 20.15 h.

La presentació de la Supercopa s’ha fet aquest dimarts amb la presència de Patricia Illa, regidora de Promoció de la Ciutat i Esports; Manel Burón, president de l’Igualada Rigat HC; Alexandra Alba responsable de Mujer y Deporte de la Federació Espanyola de Patinatge i Joan Garrido, president del Comitè d’Hoquei Patins de la mateixa federació.

Patricia Illa ha posat en valor el fet que Igualada torni a ser escenari d’un gran esdeveniment esportiu: “apostem per l’esport, apostem per les grans cites esportives i ho fem a costat de les entitats; en aquest cas, a costat de l’Igualada HC”. La regidora també ha recordat que fa poques setmanes Igualada ha estat l’escenari de la Supercopa Catalana d’Handbol i del final d’una etapa de La Vuelta i també ha anunciat que la setmana que ve la capital de l’Anoia acollirà una nova edició de la Urban Running Night Show i de la Copa Catalana de BTT.

Manel Buron ha agraït la bona disposició de l’Ajuntament per a l’organització de la competició i ha destacat que el fet que l’Igualada Rigat HC hi participi i en sigui l’amfitrió és gràcies al mèrit esportiu d’haver assolit la cinquena posició en l’edició anterior de l’OK Lliga, que és el millor resultat de les últimes temporades.

El preu de les entrades és de 12€ per jornada. Hi ha la possibilitat de poder adquirir abonaments per veure els tres partits al preu de 20€ per al públic en general i de 15€ per als socis de l’Igualada Rigat HC. Els abonaments només es vendran de manera anticipada a les oficines del club fins el divendres, 13 de setembre, de 17.30 h a les 20.30 h.

tornar_radioIgualada