icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El periodista i escriptor Vicent Partal presenta aquest dijous, a #Igualada, “Fronteres”

El Consell Local de la República d’Igualada organitza, aquest dijous, a 2/4 de 8 del vespre a l’Ateneu Igualadí, una xerrada amb Vicent Partal. L’acte començarà amb una breu presentació del seu darrer llibre “Fronteres”, on Partal estén el mapamundi davant dels ulls del lector i n’assenyala les fronteres oficials per mostrar que aquestes línies arbitràries no són les úniques que governen la relació entre les comunitats humanes que formen el planeta.

Tot seguit el periodista i escriptor valencià farà una anàlisi de l’actualitat política del país i del moment que viu el procés independentista, per donar pas a les preguntes dels assistents. L’organització d’aquest acte compta amb la col·laboració de l’ANC, la Intersindical, Súmate i Gent Gran per la República.

Vicent Partal i Montesinos és un dels periodistes amb més recorregut i prestigi dels Països Catalans. Cofundador del setmanari El Temps, ha format part del Diari de Barcelona i de Televisió Espanyola, on es va especialitzar en política internacional. També és un dels fundadors de VilaWeb, el primer diari electrònic en català, del que a dia d’avui en continua essent el director. Partal és també autor de llibres, com ara, Els nacionalistes a l’URSS, Catalunya 3.0, 11-M: El periodisme en crisi, A un pam de la independència  i el llibre que presentarà dijous, a Igualada, Fronteres (Comanegra, 2022).

tornar_radioIgualada