El Physic CB Igualada derrota el Martorell (82-66) en l’últim partit de la pretemporada

El Physic Club Bàsquet Igualada va guanyar el Martorell en l’últim partit de la Lliga Catalana EBA. Els homes de Raül Caballero es van imposar per 16 punts de diferència (82 a 66). L’enfrontament va ser molt anivellat a la primera part i al descans els igualadins guanyaven de 8 punts. A la represa tot va canviar. Els jugadors igualadins van estar molt encertats en els llançaments de 3 punts i van aconseguir trencar el partit. Al final, victòria igualadina per 16 punts de diferència en l’últim partit de la pretemporada. Diumenge vinent comença el campionat de Lliga EBA. El Club Bàsquet Igualada visitarà la pista de l’Hospitalet.