El Physic CB Igualada femení s’imposa al Lleida (47-40), en un brillant últim quart

El Physic Club Bàsquet Igualada femení va guanyar el Lleida per 48 a 40, i s’ha situat a la zona alta de la classificació després d’haver guanyat els 3 partits que ha disputat. L’equip de dirigeix Sergi Alamillo va tenir problemes a la primera part i el Lleida va posar-se per davant durant bastants minuts. Tot i així, l’Igualada va reaccionar a l’últim període i va ser capaç de donar la volta al marcador. La nota negativa és la lesió al turmell de la pivot igualadina Júlia Fuertes, que la mantindrà allunyada de les pistes durant un mes. Aquest dissabte el Club Bàsquet Igualada femení visitarà la pista del Morell.