El Physic CB Igualada s’imposa a la pista del Masnou (56-68) i ja suma cinc victòries consecutives

El Physic Club Bàsquet Igualada va guanyar a la pista del Masnou per 12 punts de diferència (56 a 68) i ja és 7è a la classificació de la Lliga EBA. Els jugadors igualadins van sortir molt forts i al final del primer període guanyaven de 7 punts. Al segon quart, l’Igualada va ampliar la renda i va arribar al descans amb un marcador favorable de 23 a 33. A partir de la segona part, el Masnou va retallar distàncies, però no va aconseguir remuntar el marcador. A més, a l’últim període, l’Igualada va tornar a distanciar-se fins arribar al resultat final de 56 a 68. Amb aquest triomf, el conjunt de la capital de l’Anoia porta una ratxa 5 partits consecutius guanyant.  Aquest dissabte, el conjunt igualadí rebrà la visita a les Comes de l’equip mallorquí del Muro.