El Physic CB Igualada perd amb el Pardinyes (72-79), tot i que competeix fins al final

El Physic Club Bàsquet Igualada va perdre a la pista del Pardinyes Lleida per 7 punts de diferència (72 a 79), tot i que va competir durant tot el partit. Els jugadors igualadins no van sortir gens cohibits davant un equip que ocupava el segon lloc a la classificació de la Lliga EBA. A la primera meitat el resultat estava sent molt ajustat i al descans l’Igualada dominava per un punt de diferència (37 a 36). A la represa, els lleidatans van començar a obrir el marcador i al final del tercer quart els homes de Jordi Martí perdien de 6 punts. A l’últim període, el conjunt de la capital de l’Anoia va treballar molt bé en defensa, però ja no va tenir temps de remuntar el partit i va acabar perdent per 72 a 79. Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a la Lliga EBA. El pròxim enfrontament serà el dissabte següent a la pista del Palma.