icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El ple de d’Igualada aprova prorrogar un any més el contracte de recollida de residus i neteja de la ciutat a Fomento de Construcciones y Contratas

En el marc del ple ordinari, celebrat aquest dimarts a l’Ajuntament d’Igualada, s’ha aprovat prorrogar la concessió d’aquest servei fins al 31 de desembre del 2023. El punt ha tirat endavant amb els vots favorables de Junts per Igualada, Igualada Som-hi i Ciutadans, i els vots en contra d’ERC i Poble Actiu.

El regidor Miquel Vives ha explicat que el contracte de recollida de residus és dels més grans i de més complexitat tècnica i jurídica que té l’Ajuntament. Això, sumat a la pandèmia, ha fet, segons Vives, que no es tingui a punt el nou contracte i s’hagi de prorrogar l’actual. En aquest sentit els grups de l’oposició, a excepció de Ciutadans, han criticat la manca de previsió del govern respecte aquest contracte, que es va signar fa 12 anys i tot just ara que s’acaba decideixen prorrogar-ho. Per a ERC el cost del servei de recollida de residus a Igualada és molt elevat i és urgent fer un nou contracte. Per la seva part, el regidor d’Igualada Som-hi, Quim Roca, ha assegurat que la seva formació votava favorablement en aquest punt per una qüestió de responsabilitat. Des de Poble Actiu consideren que el cost del servei de recollida de residus és cada any més elevat i això passa perquè el govern no fa els deures. Per últim, la regidora de Ciutadans, Carmen Manchón, s’ha mostrat favorable a la pròrroga d’un any del contracte de recollida de residus perquè es tracta d’un servei essencial.

tornar_radioIgualada