icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Ple de l’Ajuntament d’#Igualada aprova un pla econòmic financer i una modificació de crèdit

El Ple municipal de l’Ajuntament d’Igualada ha aprovat, en la sessió ordinària corresponent al mes de juliol que ha celebrat aquest passat dimarts, un pla econòmic financer i una modificació de crèdit, en un punt que ha tingut els vots a favor de l’equip de govern de Junts per Igualada i del grup d’Igualada Som-hi, i l’abstenció dels altres tres grups municipals.

El ple ha començat amb l’apartat d’informació d’alcaldia, en què l’alcalde, Marc Castells, ha fet lectura dels acords assolits en les taules sectorials creades arran de la pandèmia per definir línies transversals per a la reactivació econòmica i social, de manera conjunta entre totes les forces polítiques.

En l’apartat de despatx d’ofici, s’ha donat compte de decrets d’alcaldia per contractacions d’un auxiliar pràctic, del servei d’àpats a domicili per a persones en situació de vulnerabilitat, una tècnica de joventut, un peó jardiner, una tècnica del programa Espai de recerca de feina i dues integradores socials.

El Ple ha ratificat, amb els vots de Junts per Igualada i Igualada Som-hi i l’abstenció d’ERC, Poble Actiu i Ciutadans, els decrets d’adhesió i aportació als projectes d’Impuls del sector del comerç i la restauració i Conca industrial 4.0, de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena. També s’han ratificat les al·legacions a la xifra oficial de l’Institut Nacional d’Estadística, en aquest cas amb el vot favorable, també, de Ciutadans.

tornar_radioIgualada