icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Ple del Consell Comarcal de l’Anoia aprova el nou cartipàs per al mandat 2023-2027

Amb aquesta aprovació, el nou govern del Consell Comarcal, format per JUNTS i el PSC, inicia una nova etapa presidida per Jordi Parcerisas, de JUNTS.

El nou cartipàs queda distribuït en 5 vicepresidències; Governació i Règim Interior (liderada per Noemí Trucharte), Sostenibilitat i Territori (amb Santi Broch, al capdavant), Serveis a les persones (comandada per Sandra Fernández), Presidència i Hisenda (amb Josep Llopart com a responsable) i Promoció Econòmica i Infraestructures (dirigida per Daniel Gutiérrez). En total, 3 vicepresidències han estat per al PSC i 2 per a Junts.

El ple del Consell Comarcal també va aprovat les retribucions i indemnitzacions. El president, Jordi Parcerisas exercirà dedicació del 90% i se li ha assignat una retribució de 38.000€ bruts anual. També els consellers Josep Lluis Gorgori i Aaron Alcázar, amb una dedicació del 45% de la jornada, cobraran 19.000€ cadascun.

La resta de consellers no tindran dedicació sinó que cobraran en règim d’indemnitzacions per assistència. Els plens de la corporació s’han fixat en 250€; la indemnització per assistència a la junta de portaveus serà de 550€ i per l’assistència a la junta de govern, 400€. Finalment, la retribució pel consell de presidència serà de 250€.

 

tornar_radioIgualada