icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El PP d’#Igualada proposa crear una Regidoria del Comerç i eliminar la taxa d’escombraries per als comerços petits

INFORMACIÓ ELECTORAL – Així ho ha assegurat l’alcaldable de la formació a la capital de l’Anoia, Joan Agramunt, durant la presentació de les propostes del partit en l’àmbit comercial. Des del PP d’Igualada aposten per impulsar el comerç de proximitat i dinamitzar els barris comercials ja consolidats i també crear-ne de nous. Una de les propostes més destacades per tal de mostrar el seu recolzament aquest sector passaria per eliminar la taxa de recollida d’escombraries comercials al locals de menys de 75m2.

D’altra banda, des del PP igualadí volen també crear una regidoria específica del Comerç perquè comerciants i ajuntament tinguin un canal directe de comunicació. D’altres propostes dels populars en clau comercial  serien lluitar contra la competència deslleial, promoure l’especialització del petit comerç, establir nous incentius econòmics i promoure els productes de proximitat i KM 0.

La presentació d’aquestes iniciatives ha comptat amb la presència de la Secretaria General del PP de Barcelona, Elísabeth Jiménez, que ha volgut mostrar el seu recolzament al candidat del PP a l’alcaldia d’Igualada, Joan Agramunt. La roda de premsa del PP d’Igualada s’ha fet aquest dimecres al migdia, davant del mercat municipal de La Masuca.

tornar_radioIgualada