icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El president del CB Igualada, Jordi Balsells, s’acomiada després de quatre anys al capdavant del club

Jordi Balsells, amb la seva junta directiva, ha deixat de ser president del Club Bàsquet Igualada després d’exhaurir els 4 anys de mandat i no s’hagi presentat a la reelecció.

L’entitat igualadina va engegar el procés electoral el passat 1 de gener i després del tancament no s’hi ha presentat cap candidatura. És per això que, a partir d’ara, el club estarà regit per una junta gestora encapçalada per la fins ara vicepresidenta Neus del Rio i formada per diferents membres de la directiva i la junta electoral. Al no presentar-se cap candidatura i es va desconvocar l’Assemblea Extraordinària de socis prevista pel dia 29 de gener, dia en que va acabar el mandat de la Junta Directiva presidida per Jordi Balsells.

Tal com preveuen els Estatuts, la Junta Gestora ha d’exercir les funcions de govern, administració i representació que escauen a la Junta Directiva, mantenir les activitats normals del Club i protegir dels seus interessos. La Junta Gestora convocarà eleccions en el termini màxim de 3 mesos. La Junta Gestora es composa pels membres de la Junta Directiva i de la Junta Electoral. L’actual president, Jordi Balsells, ha renunciat a formar part de la Junta Gestora per motius personals. Els membres de la Junta Electoral, excepte Carles Planell, han renunciat a formar part de la Gestora

La composició de la Junta Gestora és la següent:

Neus del Rio, Presidenta
Jordi Morera, Vicepresident i Tresorer
Víctor Oliván, Secretari
Margarita Pintó, vocal
Jordi Riera, vocal
Pili Mullerat, vocal
Lídia Cruz, vocal
Joan Carles Bernáldez, vocal
Alba Closa, vocal
Carles Planell, vocal

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb Jordi Balsells i Neus del Rio (a la foto)

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada