icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El programa de TV3 Globus Sonda s’enlaira avui dilluns des d’Igualada en horari ‘Prime Time’

El programa de TV3 Globus Sonda s’enlaira avui, dilluns, des d’Igualada i estrena un nou horari.

L’espai , rodat a la capital de l’Anoia, s’emetrà per TV3 en horari Prime Time just darrere del Telenotícies Vespre. Tindrà com a eix central l’European Ballon Festival com a protagonista. Així doncs, al programa d’avui s’hi trobaran l’actor Ivan Labanda, acompanyant Francesc Mauri sobre el globus i amb un convidat sorpresa molt reconegut dins del món musical i teatral i amb ¡Candela Figueras en el cotxe de seguiment.

Globus Sonda és un programa de televisió pensat, creat i produït per l’agència de comunicació igualadina Boxcom. I és precisament per aquest motiu que l’emissió del dilluns 19 d’agost serà especial, perquè tal com expliquen volaran a casa.

Globus Sonda és un programa que gira al voltant d’entrevistes personals dalt d’un globus a personatges de rellevància mediàtica, esportiva i social, conduït pel meteoròleg Francesc Mauri i amb la periodista Candela Figueres com a co-presentadora del format.

El programa que s’emetrà avui es va rodar en un plató molt especial, l’European Ballon Festival. Precisament, un dels factors que diferenciarà el programa rodat a Igualada de la resta, és el fet que el globus de Globus Sonda no volarà sol, sinó que ho farà acompanyat dels més de 60 globus aerostàtics que van formar part del festival.

tornar_radioIgualada