icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El PSC-Anoia anuncia que posarà tota l’energia a fer que Salvador Illa sigui el proper president de la Generalitat i deixar enrere el desgovern

Els socialistes de l’Anoia obren el nou any posant tota l’energia en aconseguir que Salvador Illa sigui el proper president de la Generalitat de Catalunya i que l’igualadí Jordi Riba diputat al Parlament en representació de la comarca com a número 19 per Barcelona. El PSC-Anoia considera imprescindible que hi hagi un canvi a Catalunya per a fer que “torni la Catalunya que mai s’hauria d’haver perdut”.

El PSC vol “una Catalunya rica i plena, una Catalunya orgullosa de si mateixa i de la que tota la ciutadania se senti orgullosa. Reivindiquem la Catalunya que era admirada i no menystinguda. Una Catalunya que lluiti amb eficàcia contra la pandèmia, que tingui un projecte de recuperació econòmica clar i aposti pel retrobament entre el conjunt de ciutadans i ciutadanes del país. Volem reivindicar la Catalunya que tenia més ambicions que pors i que era símbol de progrés i no de procés i retrocés”.

Els socialistes anoiencs també recorden que l’època amb més inversió a la comarca de l’Anoia ha estat durant els governs dels presidents Maragall i Montilla amb el nou Hospital d’Igualada, els CAPS de les Comes i Vilanova, noves escoles, la Ronda Sud, la Llei de Barris a Igualada, Piera, Vilanova del Camí, Òdena, Santa Margarida de Montbui i Sant Martí de Tous.

Pel que fa al candidat, el PSC-Anoia afirma que “Salvador Illa és l’home tranquil en temps difícils, el gestor tenaç i perseverant, el polític dialogant i respectuós amb tothom amb un profund sentit institucional”. Els socialistes anoiencs consideren que amb Salvador Illa, el PSC no només ofereixen un candidat, sinó que ofereixen un president amb capacitat de gestió, eficàcia, diligència, esperit crític, altura de mires, compromís i passió.

El PSC-Anoia agraeix a Miquel Iceta el paper central que ha tingut en la preparació del partit, durant tots aquests anys com a primer secretari, perquè ara es pugui optar a la victòria a Catalunya: “Sense tots aquests anys de lideratge de Miquel Iceta no hagués estat possible ara optar a guanyar les eleccions al Parlament. Iceta, a més, mostra un alt grau de generositat i de servei al partit i a Catalunya nomenant Salvador Illa com a candidat”.

tornar_radioIgualada