icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El psicòleg i psicopedagog Joaquim Puntí presenta el seu llibre “Educar en tiempos difíciles”

L’obra és una guia pràctica on l’autor, Joaquim Puntí Vidal, dona eines als pares i mares per gestionar el trànsit de la infància a l’adolescència, abordant els reptes més comuns, com l’autoritat i els límits.

La presentació del llibre tindrà lloc demà, dimarts 10 de maig, a les cinc de la tarda, a la Sala d’Actes de l’Hospital Universitari d’Igualada.

L’acte estarà moderat pel psicòleg del Servei de Salut Mental i Addiccions del Consorci Sanitari de l’Anoia, Daniel Vega, i també es podrà seguir en directe a través de l’enllaç que trobareu a la pàgina web www.csa.cat.

El llibre “Educar en tiempos difíciles” aborda sense omissions no només els estils educatius de nens i adolescents, sinó també les diverses situacions vitals davant les quals hem d’estar preparats, com ara el sexe, les drogues o les noves tecnologies. Una obra esperançadora i que proposa solucions als dubtes que ens sorgeixen en pensar en el pas de la infància a l’adolescència, marcada pels nous interessos, actituds i sentiments, amb riscos, però també amb l’esperança del futur i els somnis compartits.

tornar_radioIgualada