icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Rec.0 celebra el seu 10è aniversari fent un homenatge al barri del Rec d’#Igualada

Coincidint amb els deu anys de la posada en marxa del Rec.0 Experimental Stores, a la capital de l’Anoia, el Rec.020, que tindrà lloc a Igualada, del 6 al 9 de novembre, vol reivindicar el patrimoni del barri del Rec. D’aquesta manera, durant els quatre dies que duri aquest esdeveniment s’obriran les portes de diferents adoberies com l’antiga Adoberia Salat, o el pati de l’adoberia Bas i Jordi, que acollirà una exposició de fotografies de Marc Vila dels 10 anys de Rec.0. D’altra banda, també s’oferiran diàriament visites guiades gratuïtes alguna adoberia en actiu, com és Curtits Badia, o bé a l’Adoberia museïtzada de Cal Granotes. També hi haurà workshops per descobrir el procés de creació de producte de pell i cuir a l’Estudi Lubochka.

El Rec.020 comptarà amb la participació de 80 marques de moda i disseny que estaran instal·lades en 60 espais efímeres al llarg del circuit del Rec.0. Entre aquestes marques hi seran presents moltes de l’Anoia, així com també el Festival Zoom i Igualada Comerç, que disposaran d’un espai propi dins el circuit d’aquest any.

La 21a edició del Rec.0 inclourà també les actuacions de músics i grups locals com Red Perill, JoKB, The Jerrycans, Marina Freixas, Oakland i Les pastes de la iaia.

Podeu trobar més informació sobre el festival al web www.rec0.com.

FOTO: Marc Vila

tornar_radioIgualada