icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El restaurant Somiatruites ofereix degustacions amb els cinc sentits dins d’un iglú de vent

Amb motiu de l’European Balloon Festival que se celebra aquesta setmana a la nostra ciutat, el Somiatruites organitza uns sopars-degustació molt especials on els cinc sentits hi tindran un paper fonamental. La proposta es durà a terme avui i demà, a la nit, en un iglú de vent que s’instal·larà a la sala de Les Encavallades del Museu de la Pell d’Igualada. El sopar-degustació dissenyat pel xef del Somiatruites, David Andrés, es basarà en el concepte “two fingers, one bite” (dos dits, una queixalada) i oferirà una varietat d’snacks dissenyats especialment per a l’ocasió.

A més del gust, el tacte i l’olfacte, la vista i l’oïda també tindran un paper destacat en aquesta degustació gràcies a les projeccions sobre l’iglú de vent que oferirà el també igualadí, Jordi Molins.

 

Les persones que desitgin participar i gaudir d’aquesta experiència única, han de fer la reserva al correu electrònic iglu@somiatruites.eu indicant el número de persones que hi assistiran. El preu és de 12 euros per persona.

tornar_radioIgualada