icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Rotary Club #Igualada destinarà els beneficis del 25è Concert Solidari a la prevenció de lesions per fractura òssia

L’entitat portarà a terme el diumenge, 26 de gener, al Teatre Municipal l’Ateneu, el tradicional Concert Solidari de Servei a la Comunitat. Els beneficis d’aquesta edició aniran destinats al projecte presentat per l’Escola de Prevenció de Fractures i Caigudes de la Fundació Sanitària Sant Josep. Amb aquest impuls el centre espera millorar el seguiment de les persones majors de 65 anys en situació de risc de patir una futura lesió vinculada amb l’osteoporosi.

En aquesta ocasió l’obra escollida per a la celebració del concert ha estat “Stabat Mater”, del compositor austríac Joseph Haydn. La interpretació anirà a càrrec de la Coral Mixta d’Igualada, la Coral Canigó de Vic i l’orquestra Terres de Marca, sota la direcció d’Alfred Cañamero.

El 25è Concert Solidari de Servei a la Comunitat es farà el diumenge 26 de gener, a les 7 de la tarda, al Teatre Municipal l’Ateneu. Les entrades tenen un cost d’entre 20 i 30 euros i es poden adquirir a la botiga Click Fotografia. Durant el concert, l’entitat aprofitarà també per recollir diners per comprar vacunes contra la pòlio.

tornar_radioIgualada