icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El RRRRec Festival celebrarà el 10è aniversari amb una gran festa, aquest diumenge, en el marc de la Festa Major d’Igualada

La celebració es farà a la plaça de Cal Font, un espai al centre de la ciutat, amb l’objectiu d’obrir-la a tota la ciutadania i fer-la partícip d’aquests 10 anys de vida del RRRRec Festival. Pel que fa el cartell musical d’aquesta edició estarà protagonitzat per grups 100% igualadins que faran reviure l’esperit del Festival. Els primers en tocar seran els Karaokes Band. Els 6 components del grup oferiran una fusió entre el karaoke tradicional i versions musicals. Durant dues hores animaran a la gent a pujar a l’escenari a cantar en directe popurris i versions musicals conegudes interpretades per la pròpia banda. Tot un show dinàmic, divertit, participatiu, obert a totes les edats, que farà ballar a la tota la plaça. Passada la mitjanit, serà el torn de la banda igualadina The Forest Shotgun Motorcycle. Una sessió de Dj’s a sis mans amb la millor selecció de funk, pop, rock i electro de tots els temps, amb un directe a mig camí entre la sessió i l’espectacle.

El RRRRec Festival va néixer el 2011 al barri del Rec d’Igualada sota l’empara de l’Associació Amics del Rec (després laBastida del Rec) amb la voluntat de reivindicar el barri com un espai viu i una zona cultural potent de la ciutat, on la música, sobretot la local, sempre ha tingut un pes important. Al llarg d’aquests 10 anys han passat per l’escenari del RRRRec Festival 67 grups de música pop, rock i electrònica. Des del 2018, l’Associació Manel Caro (La MaCa) és qui organitza el festival.

tornar_radioIgualada