icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Saló de la Infància aposta enguany per les noves tecnologies i per arribar els infants de 7 a 12 anys

La 34a edició d’aquest esdeveniment, que tindrà lloc del 27 de desembre al 4 de gener, al recinte de l’Escorxador, serà el Saló Tecnològic. L’objectiu de l’Ajuntament d’Igualada amb aquesta activitat és animar els nens i nenes de la ciutat a interaccionar amb el seu entorn, explorar, participar i adquirir coneixements en aquest àmbit. Alhora el Saló de la Infància d’Igualada vol ser també un espai d’oci, joc i esbarjo per als infants, durant les festes de Nadal. La regidora d’Ensenyament i Joventut, Patrícia Illa, ha destacat que una de les novetats del Saló d’aquest any és que oferirà activitats pensades especialment per a un públic d’entre 7 i 12 anys. Enguany s’ampliarà també l’espai nadons i es mantindran les activitats que habitualment tenen millor acollida, com el rocòdrom, els llits elàstics, la pista d’skate o el circuit de karts.

Pel que fa el cartell d’aquesta edició és obra de Xavier Mula. Com ja ha fet en les darreres edicions el dibuixant igualadí ha convertit en protagonistes de la imatge els Esmolets que en aquesta ocasió hi apareixen com a robots.

Tota la informació del Saló de la Infància d’Igualada es podrà consultar al web del departament de Joventut, www.igualadajove.cat.

tornar_radioIgualada