El saltador d’altura del CAI Marc Sánchez, campió d’Espanya absolut en pista coberta

El saltador del Club Atlètic Igualada Marc Sánchez es va proclamar campió d’Espanya absolut en pista coberta en el salt d’altura.

Marc Sánchez va fer un millor intent de 2 metres i 18 centímetres en el salt d’altura, el que li va valer per penjar-se la medalla d’or per primer cop a la seva carrera. El saltador d’Igualada va fer una prova magnifica en imposar-se a l’atleta del Playas de Castellón Miguel Ángel Sancho, que va ser segon; i al del Tenerife Simón Silverio, que va acabar en tercera posició.

Cora Salas, subcampiona

Per la seva part, Cora Salas va ser subcampiona d’Espanya en el salt de llargada amb un registre de 6 metres i 23 centímetres i es va quedar a tan sols 2 centímetres de la guanyadora, Leticia Gil. En aquests campionats d’Espanya hi van prendre part tres atletes més del CAI. Nora Taher va ser 4a en el triple salt; Guillem Carner va acabar 3r a les semifinals dels 800 metres llisos i Anna Asensi va ser 3a a la sèrie classificatòria dels 200 metres llisos.

El Campionat d’Espanya absolut d’atletisme en pista coberta es va dur a terme a la ciutat malaguenya d’Antequera.