El saltador igualadí i entrenador del CAI Eduard Fàbregas, 5è al Campionat d’Espanya absolut d’atletisme

L’atleta igualadí i entrenador del CAI Eduard Fàbregas acaba en 5a posició al Campionat d’Espanya absolut en pista coberta que es va disputar a Madrid.

Fàbregas, que competeix amb l’Intel Zoití d’Osca va assolir la 5a plaça compartida amb el saltador de l’Eibar Eneko Larrea. Ho va fer amb un millor intent de 2 metres i 8 centímetres. El saltador igualadí va intentar superar aquesta marca i va provar saltar els 2 metres i 12 centímetres per poder pujar al podi, però no ho va aconseguir. En aquest campionat estatal també hi van prendre part 3 atletes del CAI. Darío Sirerol va ser 7è en el salt de llargada, amb una marca de 6 metres i 92 centímetres i no va poder seguir participant perquè es va lesionar.  Per la seva part, Lahcen Ait Alibou va ser 6è a la 2a semifinal dels 3.000 meres llisos amb 8 minuts 33 segons i 95 centèsimes. Finalment, Naima Ait Alibou va ser 8a a la primera semifinal dels 1.500 metres llisos amb un temps de 4 minuts 52 segons i 93 centèsimes.