icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El sector de la restauració demana obrir, amb restriccions, per evitar el tancament definitiu de molts restaurants i bars de la Conca d’Òdena

El president de l’Associació comercial Nou Centre i propietari del restaurant Cor Verd a Igualada, Joan Boix, considera que si aquestes mesures restrictives segueixen vigents unes setmanes més, moltes persianes d’establiments de restauració ja no s’apujaran més.

Boix demana que el Govern els deixi obrir, i si cal amb mesures més estrictes, però que no deixin a l’estacada un sector econòmic tant important com aquest. Boix recorda que a la zona de les Comes, on hi ha una vintena de bars i restaurants, són molt pocs els que s’han pogut readaptar i donar un servei de menjar a domicili com fa el Cord Verd. Per aquests motius demana al Govern de la Generalitat un replantejament pel que fa les restriccions en aquest àmbit. Boix també ha volgut agrair el compromís del govern municipal d’Igualada i dels municipis de la Conca d’Òdena que han treballat per donar línies d’ajut al sector. El propietari del Cor Verd creu que a nivell local han estat més sensibles envers els problemes que pateixen els diferents sectors econòmics de la ciutat.

Joan Boix també veu amb bons ulls que es pugui crear, a nivell local, una plataforma que ajudi als restaurants a fer el repartiment de menjar a domicili. També creu que la taxa de les terrasses hauria de quedar anulada, la d’aquest any, i la del proper.

tornar_radioIgualada