icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de l’Anoia i els equips d’Atenció Primària de la comarca se sumen a La Marató de TV3 amb diferents activitats 

Amb l’objectiu de donar a conèixer la salut sexual i reproductiva, que és el tema central de La Marató, que es durà a terme aquest proper diumenge 17 de desembre, s’han organitzat diferents propostes. Així, al llarg dels propers dies tindran lloc caminades saludables per a embarassades, xerrades sobre la menopausa o la lactància materna, i activitats preventives d’anticoncepció, entre d’altres. La primera activitat proposada per l’ASSIR i els equips d’Atenció Primària de l’Anoia serà la caminada saludable per a embarassades, que es farà demà, amb la llevadora Inés Molina, i que sortirà des del CAP Anoia, a 2/4 de 10 del matí.

La resta de propostes que s’organitzen, a Igualada, amb motiu de la Marató són:

-Xerrada sobre lactància materna, amb el Grup de Lactància de l’EAP Igualada Urbà (CAP Anoia), el 13 de desembre, a les 10.30 h, a càrrec de la Laura Borrega.

-Xerrada sobre el servei de Tarda Jove a Cal Badia, el 14 de desembre, de 18 a 19.30 h, a càrrec de l’Elena Ortega.

-Taller de portament al Centre Cívic Nord, el 14 de desembre, de 16.30 a 18 h, amb la llevadora Cynthia Castro.

-Xerrada d’educació afectiva i sexual adreçada a famílies i educadors, el 14 de desembre, a les 18 h, a la Biblioteca Cal Font, a càrrec de la Xènia Bertran.

– Vine a esmorzar amb la teva llevadora. El 20 de desembre, a les 10 h, a la Biblioteca Cal Font, amb la Xènia Bertran.

Aquest és el primer cop que La Marató de TV3 està dedicada a la salut sexual i reproductiva. Són malalties que tenen una prevalença, és a dir, una proporció de persones afectades en una població i moment concrets, de 3 milions de persones a Catalunya.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada