icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

Alumnes i professors de la ciutat es troben en el 2n Fòrum de la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat d’Igualada (XESI)

Alumnes i professors de totes les escoles de la ciutat que formen part de la Xarxa d’Escoles van poder compartir experiències, reflexionar i aprendre sobre els models de consum, la sostenibilitat i el paper fonamental de les escoles en la pedagogia mediambiental.

fetxa_radioIgualada

Comença la campanya electoral per les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig

La campanya s’allargarà durant 15 dies on les formacions que es presenten ja poden demanar obertament el vot.

fetxa_radioIgualada

La companyia ‘L’Olla Expressa’ prepara un nou musical per aquest estiu sota el nom ‘SpeedBoost Campus’

La preparació dura 8 dies, a través de tallers que solen durar dues hores, i els 60 joves inscrits són els encarregats de protagonitzar l’obra seleccionada.

fetxa_radioIgualada

El Consell Comarcal de l’Anoia assoleix el Segell de qualitat Infoparticipa 2023

Aquest segell l’atorga la Universitat Autònoma de Barcelona, en reconeixement a les bones pràctiques en matèria de transparència dels organismes públics.. A la comarca de l’Anoia s’han distingit 3 ajuntaments: Els Hostalets de Pierola, Vilanova del Camí Calaf.

fetxa_radioIgualada

Centenars d’igualadins i igualadines acudeixen a la plaça de Cal Font per celebrar la tradicional Diada de Sant Jordi

Vint parades que incloïen llibreries i floristeries han estat les protagonistes del dia, on els habitants de la ciutat han pogut comprar llibres i roses en una jornada marcada pel vent, el fred i la pluja en alguns instants de la tarda.

fetxa_radioIgualada

Els Moixiganguers d’Igualada anoten una molt bona actuació en el seu 29è aniversari

Els Moixiganguers van completar la Torre de 7, el 4 de 8 i el 3 de 8. El pilar de 6 va quedar només carregat.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada organitza un taller per fomentar una parentalitat positiva i prevenir les conductes de risc relacionades amb el consum de drogues

Les xerrades, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania, tindran lloc el 25 d’abril i el 21 de maig a les 18h a l’aula de música dels Maristes i estan adreçades a famílies amb menors d’entre 6 i 16 anys.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada obre, fins el 25 d’abril, les inscripcions als comerços per participar a l’Igualada Slow Shopping del mes de maig

El departament de comerç de l’Ajuntament d’Igualada ha obert les inscripcions per a l’Igualada Slow Shopping, la campanya que busca fomentar el comerç local a través de l’esdeveniment Rec.0.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada obre la convocatòria dels premis excel•lència per a esportistes d’esports individuals

L’Ajuntament d’Igualada ha obert fins al 15 de maig la convocatòria dels Premis d’Excel·lència Esportiva pels esportistes d’esports individuals que hagin participat i obtingut bons resultats l’any 2023.

fetxa_radioIgualada