icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Teatre de l’Aurora recupera el cicle de Teatre Amateur amb dues comèdies

La programació de gener/maig del Teatre de l’Aurora es clourà amb el Cicle de Teatre Amateur, el que recuperen enguany, quan precisament aquest 2022 el teatre celebra els seus 25 anys.

L’objectiu d’aquest cicle és donar visibilitat als grups d’aficionats a fer teatre de la comarca i oferir l’oportunitat de veure el seu treball a la ciutat d’Igualada.

El director del Teatre de l’Aurora, Òscar Balcells posa en valor la feina que fan les companyies de teatre amateur i lloa el temps lliure que hi dediquen, oferint obres de gran qualitat.

La primera d’aquestes obres serà “El crèdit”, de Jordi Galceran, una comèdia sobre l’economia, la crisi, la desesperació i la fragilitat de les relacions humanes. L’obra tindrà lloc el dissabte 28 de maig a les vuit del vespre, i el diumenge 29 de maig a les set de la tarda.

Un dels actors protagonistes de l’obra, Gerard Noguera, del Grup de Teatre La Brillante de Castellolí, explica que ha sigut un repte i que s’han fet el text bastant seu. Alhora explica que el que recapten de les entrades ho donen a causes benèfiques. En aquest cas, l’import de les entrades del Teatre de l’Aurora es donarà a Open Arms.

La segona obra serà “Monólogos de la vagina”, d’Eve Ensler, una comèdia trencadora i feminista amb crítica inclosa. Aquesta es representarà dissabte 4 de juny a les vuit del vespre, i el diumenge 5 de juny a les set de la tarda.

La directora de la Companyia La Diversa del Casino de Calaf, Carme Sala, explica que aquest text és una reivindicació a la sexualitat femenina, on es tracten diversos temes de forma hilarant i alhora descarnada, sent una obra que no deixa indiferent a cap públic.

Les entrades, els horaris i tota la informació sobre el Cicle de Teatre Amateur la podeu trobar a la pàgina web: www.teatreaurora.cat.

tornar_radioIgualada