icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El tècnic igualadí Carles Piernas, un reforç de luxe per al Noia de Ferran López

Carles Piernas ha estat tota la vida a l’Igualada, llevat d’aquesta passada temporada que va ser a l’equip de l’Alcoi i un any que va entrenar el Masquefa. Des del 2015 fins el 2019 va ser el segon entrenador de l’Igualada Hoquei Club, on va tenir una feina clau a l’organigrama del conjunt arlequinat, tant a dintre com a fora de les pistes. La pròxima temporada tornarà a fer tàndem amb Ferran López, aquest cop a la banqueta del conjunt de Sant Sadurní.

El tècnic igualadí reconeix que en va tenir prou amb menys de 24 hores per acceptar l’oferta que li va fer l’exentrenador de l’Igualada. Primer per la seva gran amistat amb Ferran López i després perquè veu el Noia com un equip que compta amb un gran potencial i moltes expectatives, entre elles disputar l’Eurolliga. Piernas no s’ha marcat un objectiu clar. El que pretén és que jugui amb pinzellades del seu estil. De tota manera, el que cal saber és quan s’iniciarà la temporada vinent. Encara no se sap com afectarà la crisi sanitària i, per tant, quan l’OK Lliga 2020-21 començarà a rodar.

La temporada vinent Carles Piernas vindrà a les Comes a jugar contra l’Igualada, però ho farà a banqueta de l’equip contrari. Segur que li costarà no equivocar-se de lloc.

tornar_radioIgualada