icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El tenor i compositor igualadí Carles Prat Vives treu a la llum el ‘Cor Virtual’, en ple confinament

Carles Prat Vives, tenor i compositor igualadí, en vistes que no pot sortir del confinament i amb les ànsies de no poder tornar a actuar davant d’un públic físic, va proposar fer un cor virtual i ja té la primera enllestida peça.

Aquest primer envit ha estat tot un èxit gràcies a la participació de més d’una seixantena de cantants d’arreu de Catalunya i amb la intenció que en vinguin més al darrere. El resultat final es pot veure en un vídeo que ha penjat a Youtube i que compta amb més de dues mil visualitzacions. Es tracta de la peça anomenada O Sacrum, composta per ell mateix i que compta amb una brillant posada en escena. Tot plegat, amb el muntatge de Dani Prat que s’ha encarregat de l’edició de vídeo i àudio.

Carles Prat ha argumentat la creació d’aquest tema en què “en moments com aquest, quan l’activitat cultural s’està trobant tan paral·litzada, és important que iniciatives com aquesta vegin la llum. Això ens dona un cert optimisme en uns moment en què la cultura i els artistes, en aquest cas els músics, seguim intentant trobar un lloc, una motivació”.

tornar_radioIgualada