icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, anuncia que el BOE ja reconeix el greuge que van patir els treballadors de fora de la Conca que no van poder accedir als seus llocs de treball durant el confinament perimetral

Aragonès va anunciar que el govern de Madrid va accedir, finalment, a reconèixer els drets de tots aquells treballadors i treballadores que viuen fora de la Conca d’Òdena, i que durant els dies de confinament perimetral no van poder venir a treballar. D’aquesta manera s’equipara la situació d’aquest col.lectiu a la dels treballadors residents a la Conca i que havien d’anar a treballar fora del confinament perimetral, i tampoc van poder desplaçar-se als seus llocs de feina. Mentre que els drets d’aquests darrers va trigar unes setmanes llargues a ser reconeguts, la situació dels treballadors residents de fora de la Conca va quedar encallada durant molts mesos. El grup d’ERC al Congrés va pactar amb el govern de Madrid mesures per compensar aquests treballadors, però la concreció no ha arribat fins ara.

El vicepresident del Govern també reclama un allargament dels ERTOS, i exigeix a Madrid que solucioni els problemes que està generant el cobrament d’aquests ERTOS. Segons Aragonès, es paga tard i malament, en el cas que s’estiguin pagant.

Aquestes declaracions les va fer en una visita a l’empresa UltraMàgic, a Òdena.

tornar_radioIgualada