icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El vicepresident Pere Aragonès es reuneix amb empresaris, comerciants i sindicats de la Conca d’Òdena per afrontar la situació econòmica

El vicepresident del govern català i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i el portaveu municipal d’ERC Igualada, Enric Conill, s’han reunit amb la Unió Empresarial de l’Anoia, Igualada Comerç, TIC Anoia i els sindicats UGT i CCOO per conèixer de primera mà les necessitats econòmiques i socials dels empresaris, comerciants, autònoms i treballadors de la Conca d’Òdena.

El vicepresident ha explicat que es prendran mesures en l’àmbit econòmic a la Conca d’Òdena atesa la “singularitat” del territori i que “d’acord amb les especificitats dels municipis, confinats abans que ningú, caldrà afrontar els greuges amb mesures econòmiques pel territori”. Aragonès ha demanat als diferents actors econòmics i empresarials quines són les seves “necessitats” i ha explicat que “estudiaran a fons les problemàtiques de la Conca per poder aportar solucions i mesures concretes en l’economia de l’Anoia amb un programa especial de recuperació econòmica”.  El vicepresident català també s’ha referit a “l’evident necessitat que té la Conca d’Òdena a l’hora de rebre suport en l’àmbit econòmic”. Igualment, ha explicat que “caldrà convertir aquestes dificultats en oportunitats per rellançar l’economia d’Igualada i de la comarca”.

Per la seva part, el cap de files d’ERC Igualada, Enric Conill, també ha insistit en la necessitat d’aconseguir millorar les comunicacions ferroviàries amb la resta de Catalunya. Finalment, a la reunió també s’han tractat diverses preocupacions en els àmbits econòmics com el tèxtil, de restauració, digital, turístic i comercial per part dels diferents participants a la reunió. Aragonès també s’ha compromès a tornar a fer aquesta reunió amb la UEA, Igualada Comerç, TIC Anoia i sindicats en els propers mesos.

tornar_radioIgualada