icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El xef del restaurant Somiatruites, l’igualadí David Andrés,  representarà a Espanya i Portugal a la final mundial de xefs menors de 30 anys

El xef del restaurant Somiatruites i també cap de cuina del restaurant AbaC de Barcelona, David Andrés, ha estat escollit per representar a Espanya i Portugal a la final mundial de cuiners menors de 30 anys del concurs S. Pellegrino Young Chef 2015 . David Andrés va tenir el suport i els ànims del xef de l’ABaC (dues estrelles Michelin) Jordi Cruz Mas. Amb aquest repte assolit, David Andrés es converteix en el millor xef d’Espanya i Portugal menor de 30 anys d’aquest 2015.

L’igualadí competirà a la final, que es celebrarà el proper mes de juny a Milà, amb la recepta que porta per nom “ceba fumada, farcida de la seva aigua i angules amb composició d’anguiles cuinades amb holandesa de ceba”. L’igualadí de només 27 anys i que es postula com una de les joves promeses de la cuina catalana, ha competit com a cap de cuina del restaurant Abac de Barcelona amb dues estrelles Michelin i amb el xef Jordi Cruz al capdavant. A les semifinals Andrés ha fet front a 9 cuiners més de retaruants de diferents ciutats d’Espanya i Portugal. Aquest concurs convocat per Fine Dining Lovers, la revista més prestigiosa del món de la restauració, està dividit en 20 àrees geogràfiques que apleguen 191 països.

Davidandres20015

tornar_radioIgualada