icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El xef igualadí David Andrés ha estat seleccionat per a cuinar a la gala Michelin Espanya 2024

El xef del Somiatruites serà un dels dotze cuiners que formaran l’equip encarregat de l’elaboració del sopar d’aquesta gala, on es donaran a conèixer les noves estrelles Michelin de l’Estat. A Andrés l’acompanyaran altres cuiners de reconegut prestigi com Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas del restaurant Disfrutar; Raül Balam del Moments; Albert Adrià de l’Enigma; Albert Raurich de Dos Palillos; i Hideki Matsushi del restaurant Koy Shunka. En total, dotze cuiners que junts sumen 13 estrelles Michelin. Els xefs han estat seleccionats seguint una sèrie de criteris amb la intenció de representar de la forma més variada possible la diversitat gastronòmica que es pot trobar a la capital catalana.

Els encarregats de capitanejar l’equip i organitzar el menú seran els reconeguts xefs Jordi Cruz, els germans Javier i Sergio Torres i Paolo Casagrande.

Enguany, la gala Michelin serà presentada per l’humorista Andreu Buenafuente, tindrà lloc el pròxim 28 de novembre a partir de les 19h al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), i es podrà seguir en streaming a partir de les 18:30h a través dels canals oficials de la Guia Michelin.

tornar_radioIgualada