icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya dóna el tret de sortida marcat pel seu format virtual

El festival va començar aquest dimarts, a l’Ateneu Cinema d’Igualada, en l’únic acte presencial. El documental inèdit de Barça Studios 100×100 Tito (2020), sobre el desaparegut entrenador blaugrana Tito Vilanova, va ser la producció que va engegar el certamen.

La codirectora del festival, Anna Cervera, apunta que ha estat un repte impulsar l’edició del Zoom d’aquest any. Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va voler agrair la implicació dels organitzadors del Festival Zoom, i va destacar la importància que té impulsar aquesta edició. Pel que fa Jordi Comellas, també codirector del Zoom Festival, va voler destacar el gran increment de treballs presentats en aquesta edició.

En total, el Zoom Festival atorgarà 13 premis: un per cada una de les cinc categories de la Secció Oficial. Els premis de la 18a edició del Zoom Festival es lliuraran en la gala de cloenda que se celebrarà en format virtual el dia 28 de novembre a les 20h i que es podrà seguir en directe a través de la plataforma ZoomLive. Tota la programació es pot consultar a la web del festival www.zoomfestival.org .

tornar_radioIgualada