icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Èlia Susanna acusa la CUP d’utilitzar la demagògia més bruta per desprestigiar-la i el govern defensa la idoneïtat del curs i de la seva responsable

Davant del comunicat publicat per la CUP en referència al curs “Igualada School of Pace”, en què asseguren que el govern ha fet un vestit a mida de la filla de l’ex-alcalde convergent Josep Maria Susanna, aquesta ha volgut deixar clar que mai ha tingut el carnet de cap partit, ni té cap vinculació amb el govern que sufraga aquest projecte. Èlia Susanna es mostra força molesta perquè entén que la CUP ha posat en dubte la seva professionalitat, sense tenir en compte el seu currículum. A més, assegura que està treballant en aquest curs des de 2015 i ha cobrat menys de 10.000€ l’any per tirar endavant el projecte. Susanna afegeix, a més, que la 2a edició dels curs “Igualada School of Pace”, que es farà aquest estiu, compta amb el recolzament d’universitats internacionals, que n’estan fent publicitat i estan buscant beques, i també amb el suport de la Universitat de Lleida, que ha decidit iniciar un Màster en la mateixa matèria, sota la seva coordinació. Per últim, la coordinadora d’aquesta iniciativa demana a la CUP que no utilitzi arguments polítics que no tenen res a veure amb un projecte acadèmic i  afirma que els agrairia una disculpa.

L’Ajuntament defensa la idoneïtat del curs “Igualada School of Peace” i la professionalitat de la seva responsable

La tinent d’alcalde de Coneixement, Àngels Chacón, ha assegurat, en declaracions a Ràdio Igualada, que el curs en qüestió no ha costat 76.000€, com assegura la CUP, sinó que aquest és el preu de tot el projecte. Un programa d’estudis universitaris que, segons Chacón, ha costat tres anys de preparació, i que, al seu parer és absurd criticar-lo. Chacón ha defensat també la responsable del curs, Èlia Susanna. Segons la tinent d’alcalde de Coneixement, Susanna és un referent en el seu àmbit i és molt barruer desqualificar-la només pel seu cognom. Àngels Chacón ha explicat que l’Ajuntament d’Igualada  va triar aquest curs per diversificar l’oferta formativa que es fa a la ciutat i ha manifestat que si la CUP critica aquest projecte és per desconeixement.

tornar_radioIgualada