icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els ajuntaments de la Conca d’Òdena obriran les piscines municipals aquest estiu

Els ajuntaments de la Conca d’Òdena han decidit que obriran les piscines municipals aquest mes de junt i ho faran aplicant les més estrictes mesures de seguretat.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ho ha anunciat a la compareixença dels dimecres i ha advertit que “sabem que aplicarem mesures incòmodes, però hem de garantir la seguretat de tothom”. De fet, Castells ha incidit en què cal que “ningú no s’imagini que tindrem una situació de normalitat, però hem de deixar clar que a banda del lleure, també es genera economia al nostre territori”. Castells ha explicat que cada municipi ho farà adequant a la idiosincràsia del seu equipament municipal. Amb tot, ha explicat que les piscines disposaran de les mesures de seguretat més estrictes i ha deixat clar que “la normativa serà molt rigorosa, però estem disposats a assumir-la malgrat els costos, per tal que els ciutadans i ciutadanes de la Conca d’Òdena tinguin espais de lleure a la seva disposició”.

Ara bé, Castells ha tornat a fer una crida a la responsabilitat particular i ha insistit en què “no val que hi hagi cap relaxament i per tant serem molt rigorosos amb els controls”.

tornar_radioIgualada